Snowboarden
Blijf op de hoogte en volg Thomas
20 Mei 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Hier aangekomen tussen de bergen begon het al snel te kriebelen en voor ik het wist stond ik in de winkel om men eigen board/boots te kopen. Ik denk dat we allemaal wel weten hoe duur het is om materiaal te huren en in het geval je tussen de bergen leeft is het beter om zelf je materiaal te hebben.
Tijdens mijn uren op het werk was snowboarden meestal een activiteit en ik stond dan ook altijd te springen om off campus te gaan en gratis te gaan snowboarden met jongeren. Sommige konden het goed, anderen minder en eentje moest zen sleutelbeen breken op een trip. (Gelukkig weet ik hoe dat voelt van toen ik coureur was haha, na een BBQ)
Hoewel je veelal een zeer negatief antwoord krijgt van de jongeren in het genre van 'go fuck yourself' moet ik zeggen dat ze erg open stonden om hulp te krijgen op de berg en ze kijken ook erg naar je op. Stel je voor: komt daar een gekke buitenlander in je instelling werken en hij kan dan nog goed snowboarden ook. Zaken als dit geven je een opening om beter met ze te werken (bijvoorbeeld in een conflict)en een beter band te krijgen.
Als je de kans krijgt moet je trouwens maar eens gaan kijken op de sites van de ski-gebieden in New Hampshire en dan vooral rond Mount Washington waar het altijd zalig was.
Ik ben redelijk veel met vrienden de berg op gegaan maar was er zeker niet vies van om alleen op pad te gaan en andere gebieden te verkennen. Nu ik erop terugkijk waren de zware wintermaanden één grote snowboardvakantie en ben er zeker van dat ik meer op de piste heb gestaan dan al die jaren samen in Europa.
Men board, boots and ander gerief lagen altijd in de koffer van men betsy stationwagen haha
Nightskiing enorm mooi omdat het me een super-kerstsfeer-gevoel gaf. De verlichte berg en de schaduwen, lekker onder de sterren en het gevoel van vrijheid,.. kortom je snapt het wel.
Verder kan ik jullie er nog zoveel over vertellen maar dat komt misschien wel nadat er iemand commentaar geeft of dergelijke.
Dikke zoenen en wie weet gaan wij ooit samen de bergen in trekken...
20 Mei 2008 - 02:28
Femke:
Wij zijn een aantal keer de bergen op geweest. En heb zo verschillende kanten van je gezien hahaha
Nee was erg gezellig!!!
Groetjes Je bovenbuuf -
20 Mei 2008 - 06:59
Thomas:
Meestal de achterkant in de achtervolging haha, dikke smakkerd aan men buufmeisje