Dear Baby Jesus let there be more to read and view - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Thomas Clierinck - WaarBenJij.nu Dear Baby Jesus let there be more to read and view - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Thomas Clierinck - WaarBenJij.nu

Dear Baby Jesus let there be more to read and view

Blijf op de hoogte en volg Thomas

20 Mei 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Beste mensjes,
Kijk allemaal talladega nights met will ferrell en je weet waar ik het over heb in de titel.

Alle gekheid op een stokje... tot hiertoe was de site een beetje een grote grap maar daar komt hopelijk vanaf dit moment verandering in. Als het moet dan gaat de koffiepot terug op het vuur en komt de zon me straks terug groeten maar het wordt tijd dat ik iets voor jullie terug doe en jullie in mijn leven hier laat kijken.

Het doet me ook plezier dat mensen nog steeds achter me vragen ook al laat ik niet veel van me horen, maar je moet weten... Dat ik erg aan elk van jullie denk!!! groeten van die gekkerd in New Hampshire

• 20 Mei 2008 - 15:25

Isabelleke :

Thomas ,

Toen je vertrok heb ik gezegd dat ik elke maand een kaartje ging sturen maar jammer genoeg komt dat er niet van ,maar denk niet dat ik niet aan je denk ,je moest is weten hoe hard ik en fre en vero je missen .

• 24 Mei 2008 - 20:57

Je Zusje:

Ik ben super blij idd nog eens wat van je te lezen. Maar eerlijk gezegt denk ik ook regelmatig aan je en dat ik je dringend nog eens zou moeten mailen. Maar het lijkt er ook niet van te komen.
    zalo er eens werk van maken,....
    groetjes

Thomas

Niets is beter dan het werk uitvoeren waar je je goed bij voelt en tegelijkertijd de wereld verkennen. Een reis, een verrijking en tenslotte een unieke ervaring. Ik probeer jullie zoveel mogelijk de kans te bieden om met me mee te genieten. Hoewel ik op een ander groot eiland vertoef voor de moment had ik graag ook veel van jullie gehoord. Iedereen heeft toch graag nieuws! Dikke smakkerd, Thomas

Actief sinds 16 Sept. 2006
Totaal aantal bezoekers 20604