Wie me te pakken wilt krijgen die moet... - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Thomas Clierinck - WaarBenJij.nu Wie me te pakken wilt krijgen die moet... - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Thomas Clierinck - WaarBenJij.nu

Wie me te pakken wilt krijgen die moet...

Blijf op de hoogte en volg Thomas

05 Januari 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

... een brief, kaartje, geschenken,... wie zal het zeggen sturen naar volgend adres:

Thomas Clierinck

-x-

• 05 Januari 2008 - 12:10

Isabelle:

dag maateke ,
    ik heb het al heel druk gehad en af en toe denk ik wel aan u maar als ik dit nu zo allemaal zie enzo dan krijg ik het wel weer eventjes wat moeilijk .
    Hopelijk is het daar leuk ,maar hopelijk mis je ons ook toch een klein beetje en voor ik het vergeet gelukkin nieuwjaar he .

Dikke kus

• 05 Januari 2008 - 15:49

Hannelore:

Hey maatje!

ik hoop dat je nieuwjaar stevig hebt kunnen vieren en dat ge uwen tempel al goed gesoigneerd hebt :)
    Ik heb al ongelofelijk veel aan je gedacht.. echter nooit de tijd gevonden om ff dag te zeggen.. bij deze maak ik het ff goed he ;)

Maatje ik hoop uit de grond van mijn hart dat je het goed hebt daar en dat we snel weer van je mogen horen!!

Dikke dikke dikke zoen, je mentor :) hahahahah!
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXX

• 05 Januari 2008 - 17:14

hey broertje,

ik heb je al even aan de lijn gehad ondertussen maar ik wou je ook even langs deze weg laten weten dat ik het leuk vind dat je eindelijk online bent geraakt met je weblog. Altijd leuk om je avonturen te volgen online, en dan moeten we niet wachten om beelden van je te zien om de VRT :-D

Veel succes daar nog in de states,

knuffels en kusjes van je zusje xxxxx

• 05 Januari 2008 - 17:49

TomT:

aaahaa, MR Thomas, werd tijd dat dat hier online stond, als trouwe volger en medebelever van het eerste uur is dit uiteraard een must.

ik lees dat hier morgen allemaal eens als ik nuchter ben, en ik laat me mijn impressie na ;-)

groeten,

TT

• 06 Januari 2008 - 11:51

David:

Ha Thomas,

fijn je avonturen te lezen; ik neem aan dat je je het wel naar je zin maakt!

Bij deze alle goeds en onze allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.

Mvg,

David

• 07 Januari 2008 - 12:38

Johan:

Hey Mr. T,
    Alvast via deze weg even HAPPY BIRTHDAY zeggen!!!!!!!!!!!
    Verder heb ik je avontuur van vertrek ook gelezen, met situaties en voorvallen zoals alleen jij ze kan meemaken :-).
    Ik volg, samen met de anderen hier, via deze weblog wel verder hoe je het maakt.
    Verder zal ik wel regelmatig een update krijgen van je familie die ik toch op vrij regelmatige basis ontmoet :-).
    All the best daar, amuseer je maar zo veel mogelijk (al zal dat, jou kennende, geen probleem zijn).

Grtzzz,

• 08 Januari 2008 - 11:55

Zoé:

Heej Thomas,

Een super GELUKKIGE VERJAARDAG é.
    een beetje laat ma kbenet ni vergeten

dikke kus

• 13 Januari 2008 - 12:32

Je Zusje:

Hey, laat ons weten hoe je feestje is geweest hé. Kunnen we allemaal wat jaloers zijn LOL.
    Ik ben benieuwd.

• 13 Januari 2008 - 14:19

Eva:

Uiteraard komt er ooit op een dag wel eens iets richting je adres daar... (of wie weet is er al iets onderweg? Nieuwsgierig? Zou ik zo impulsief zijn? haha)Al moet ik zeggen dat er niks gaat boven samen leuteren aan de telefoon! Vond 't super om je met je verjaardag te horen... dus bel me ooit nog maar eens op zou 'k zeggen. Hou je goed en tot snel.
    dikke smakkerd

• 29 Januari 2008 - 12:08

Johan:

Ondertussen erg kalm geworden op de site van Holderness moet ik zeggen.
    Nog iets leuks gebeurd daar ondertussen?

Grtzz,

• 12 Februari 2008 - 16:59

helloooooooo ......
    We zijn best wel benieuwd hoe je het maakt hoor.
    Tijd voor eens achter je pc te gaan zitten in plaats van...?....
    greeetzzz

• 19 Maart 2008 - 15:28

Ines (dyonisos):

liefste thomas,

We vertrekken de vrijdag op skiverlof en na drie jaar zijt ge der ni bij, met pijn in mijn hart zal ik het bad alleen met kokend water moeten vullen...haha !!!
    groetjes xxx

• 24 Maart 2008 - 16:02

Pamperschoolvriend!:

Heeeeeey dude!

just uwen blog gelezen!damn, boeiend maat!ben trots op u, da weet ge hé!
    Maar tis hier maar stillekes in het Belgenlandje zonder u!zeker in Atown,moet nu alles op men ééntje doen he ;) kmis mennen partner in crime!

Ben zwaar aan het overwegen om een tripke richting den Americ te ondernemen...ik zal zien hoe ik er binnenkort finacieel voor sta, en misschien kom ik dan wel op uw deur aankloppen!

btw: ben vertrokken op men vorig werk he(wist ni of ge da wist) en ben nu (slowly)succesvol als freelancer begonnen(een collectief met de geert en de kris de paepe!)echt giere!

allez maat swanjeerd da ginder! ik neem da hier wel voor men rekening :) lol

greetz,

fAEseke

• 21 April 2008 - 09:55

Elke Eyskens:

hey thomas.. Alles goe daar.. Had u overlaatst een bericht gestuurd maar nu snap ik dus waarom ge ni reageerde :o).. soit.. ik hoop da alles daar goe gaat!!
    Alle soit.. binnenkort een iets interessanter bericht hopelijk...
    X elke (ondertussen mama van een flinke dochter!)

• 17 November 2008 - 09:15

Tineke:

He pop,

Ben nog steeds aan het werk. T gaat tot nu toe goed. Ben al op de helft. Ben lekker aan t rond neuzen op de computer en kwam dus je site tegen. Jij ligt lekker in ons bedje. Hoop dat t gauw ochtend word zodat ik er lekker naast kan kruipen.

kzie u graag.

xxxx